A 20Bet vezetői hibátlanul dolgoztak, hogy létrehozzanak egy olyan weboldalt, amely a játékosoknak sok mindent kínál, amire egy kaszinó felhasználónak szüksége van, de a hosszú várakozások és űrlapok nélkül, amelyeket ki kell töltenie, hogy elkezdhessen játszani. Hatalmas és változatos játékkínálat várja a játékosokat, a hangsúlyt a szórakoztató és élő kaszinójátékokra helyezve, de a kaszinó egy tucat izgalmas kártyajátékot is kínál.

A 20Bet nyerőgépek csomagja

A 20Bet online kaszinó szórakoztató katalógusát a következőkből kínálják:

– nyerőgépek,

– jackpot játékok,

– asztali játékok,

– Élő kaszinó.

A játékfejlesztők listája nagyon hosszú, és a piac legjobb beszállítói közül körülbelül 30-at tartalmaz. Íme néhány példa:

– Microgaming,

– PlaySon,

– IGT,

– Amatic,

– iSoftBet,

– Thunderkick.

Napjainkban több mint 1400 online nyerőgép közül lehet választani, és folyamatosan érkeztek exkluzív játékok, amelyeket aztán az „Új!“ bélyegzővel láttak el. „. Felfedezheti az összes legismertebb szórakoztató játékot, mint például a Gonzo’s Quest, a Starburst, a Book of Dead és a Crazy Monkey 2. De az újabb kedvencek is megtalálhatók a kínálatban, mint például a Megaways játékok.

Vannak jackpot-játékok is, amelyekben részt vehet, ha még több izgalmat és esélyt szeretne a komolyabb nyereményekre. A 20Bet azonban alapvetően nem fektet sok pénzt a jackpot szerencsejáték gépekbe, és a hangsúly a standard játékokon van. De még mindig van néhány progresszív jackpot, amelyek közül több millió dolláros nyereményekkel lehet választani. A következő gyártók képviseltetik magukat:

– Mega Moolah,

– Juicy Joker Mega Moolah,

– Gnóm,

– Szerencsés kísértő,

– Afrikai legendák,

– Joker póker.

Az asztali szórakozást körülbelül tíz asztal képviseli, amelyeken menő blackjack, rulett és póker játékok találhatók. Ezek között a kártyajátékok között rengeteg érdekes lehetőség van, mint például az elsőszemélyes rulett, a francia rulett, az amerikai rulett, az európai blackjack és néhány más.

Egy másik szép tulajdonsága, hogy ingyenesen és annyiszor tesztelhetsz néhány nyerőgépet, ahányszor csak akarsz – 20BET belépés. Egy játék teszteléséhez csak kattints rá, majd azonnal futtasd a demót, ha van ilyen. A számítógépes asztali játékok ingyenesen játszhatóak játékpénzért is. Az élő kaszinóasztaloknál azonban csak élő pénzt használnak.

20 Bet Online Casino

Biztonsági paraméterek és teljes felelősség az online kaszinóban 20Bet

A 20Bet szerencsejáték portál fontos Curacao licenccel rendelkezik. Más szóval azt mondhatjuk, hogy a klub követi a jelenleg minden online kaszinóra érvényes szabályokat. Ez magában foglalja a felhasználók összes információjának és személyes adatának védelmét a rossz kezekbe kerüléstől a fontos SSL-titkosítás segítségével.

Maguk a klub fizetési eszközei is általában biztonságos módszerekkel kerülnek bemutatásra, amelyek garantálják, hogy a pénzösszegek eljutnak a címzetthez. A különböző technológiák közvetítőként és biztonságként szolgálnak az Ön átutalásához.

A felelősségteljes játék az új online szerencsejáték-szabályozás fontos része. Minden játékengedéllyel rendelkező online kaszinónak mindig különböző támogatási módszereket kell kínálnia a játékosoknak, hogy felelősségteljesen játszhassanak, és ne bántsanak senkit.

Minden felhasználónak, aki regisztrál a 20Bet-nél, napi, heti és havi befizetési limitet kell megszabnia, hogy jobban ellenőrizhesse játékát. Lehetőség van arra is, hogy átmenetileg lezárja profilját, ha kapcsolatba lép a kaszinó ügyfélszolgálatával. A szerencsejáték-oldal adminisztrátorai a nap 24 órájában készenlétben állnak, és képesek lesznek a segítségére sietni néhány speciális kommunikációs csatorna segítségével: élő chat, telefonszám vagy e-mail. A felhasználók kényelmét szolgálja, hogy a 20Bet klub honlapja egy nagy GYIK szekcióval is rendelkezik, ahol megtalálhatja a leggyakrabban kért információkat.